Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi kabil.

Icap bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida mekân alan illere görev vermekteyiz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen tırı vırıaltılmasına imkân tanır, bina eminğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların mimarisına ve degajeliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda emin bir şekilde binadan tahliye sağlamak muhtevain kullanılan yaşamsal bir asayiş donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Acil çıkış kapıları binadaki koridorlar, merdiven ve hariçya Yangın Kapısı aracısız erişimi olan öbür noktalar üzere önemli alanlara yerleştirebilir. Ev yahut hizmetyerlerinin ivedili çıkış bapsı kucakin çeşitli tasarım ve inşaat yapı kurallarına uymak gerekir. Ivedi çıkış kapıları ev yahut konuyerinin lafıcı bir parçkakımıdır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen gerçek etken kapının felakete peklik seviyesidir. Bu acıe peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni kapılarında çkırmızıışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, kesinti ve menteşeler arama edilmelidir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” kırsı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını kök düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta biricik kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Report this wiki page